Concertband

TOP2 CONCERT - 27 MEI 2018

Concertband Maasmechelen (o.l.v. Mark Prils) en Koninklijke Fanfare-orkest Kempenbloei Achel (o.l.v. Ivan Meylemans) organiseren op zondag 27 mei een prachtig dubbelconcert in Zaal Martinus Opgrimbie.
De Europese vice-kampioen en wereldkampioen hebben een adembenemend en intrigerend concert voor u samengesteld om er samen met jullie een prachtige concertavond van te maken.

Koop je tickets hier!

 

Première "MENU" - Carlos Pellicer

Op 21 december bracht de Concertband Maasmechelen naar vraag van de Spaanse componist Carlos Pellicer zijn werk "Menu". Hiermee zorgde de concertband voor de Belgische première van dit mooie en inspirerende werk. Oordeel zelf!


 

 

Nacht van de Muziek 2017 @ CC Maasmechelen

Ensembles en solisten van de Gemeentelijke Academie voor Muziek, Theater & Dans Maasmechelen zetten samen met jullie het Kerstweekend feestelijk in. Muzikaal talent zal schitteren in diverse formaties; Strijkorkest (o.l.v. Cecilia Awouters), Close Harmony (o.l.v. Gertia Nolles), Harp Ensemble (o.l.v. Bianca Tabois), Jazz Ensemble (o.l.v. Dirk Schreurs) en Concertband Maasmechelen (o.l.v. Mark Prils).

Be there!

Info en Tickets : 0032-89-76 97 77
www.academiemaasmechelen.be

Tickets :
Voorverkoop € 10,00
Kassa € 12,00

Op vertoon van de persoonlijke studentenkaart van de Academie voor Muziek, Theater en Dans Maasmechelen:
Prijs studententicket: € 7,00
(Iedere student kan 1 studententicket aankopen in voorverkoop of aan de kassa op vertoon van zijn persoonlijke studentenkaart)

FACEBOOK-EVENEMENT: Klik Hier

 

 

Op het European Championship for Wind Orchestras (ECWO) heeft de Concertband Maasmechelen een fantastisch concert gegeven en de jury wist dat optreden te waarderen met 95,02%. Met dit resultaat mag de concertband zich Europees vice-kampioen noemen.

Concertband Maasmechelen feliciteert de Koninklijke Harmonie uit Thorn met het behalen van de titel (96,25%). Alle andere deelnemers ook gefeliciteerd met de behaalde resultaten! De volledige uitslag is hier te vinden

Concertband Maasmechelen Europees vice-Kampioen

Concertband Maasmechelen Europees vice-Kampioen

Concertreis USA 2017

Van 11 t.e.m. 20 augustus 2017 trok de Concertband van Maasmechelen voor een tweede keer naar de Verenigde Staten.
Deze internationale uitwisseling met het Blue Lake Fine Arts Camp in Michigan was een succesvolle samenwerking waarbij de concertband heeft laten zien waarom ze vice-Europees kampioen zijn geworden.

Het eerste concert op Amerikaanse bodem vond plaats in de grootste kiosk ter wereld: de William Stewart Memorial Music Shell op de site van het Blue Lake Fine Arts Camp te Twin Lake (Michigan).
Voor het tweede concert reisden we via Grand Rapids door naar Ferndale, een stadje net ten noorden van Detroit, waar de Concertband Maasmechelen mocht concerteren in een prachtige kerk.

Na twee concerten die enorm goed en enthousiast onthaald werden door het publiek, was het tijd om twee dagen te ontspannen en de prachtige wolkenkrabbers van New York te ontdekken.

Voor foto's van deze onvergetelijke reis: KLIK HIER